ماهی کباب شده و این روش تهیه

ماهی کباب شده چگونه تهیه می شود این غذای لذیذ را چگونه می توانیم تهیه کنیم بدون شک ماهی کباب شده طعم متفاوت و جالبی دارد و روش آماده کردن آن با انواع روش های طبخ ماهی فرق میکند

 

مواد لازم:

استیک ماهی شیر: ۱ کیلو

پیاز (خلال شده): ۳ عدد

گوجه فرنگی (۴ قاچ شده): ۶ عدد

سیخ چوبی: ۶ عدد

مواد لازم برای مایه مارینه:

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه: ۳ قاشق غذاخوری

پودر پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری

سیر (ساطوری شده): ۱ حبه

طرز تهیه:

روغن زیتون، آب لیمو، سیر، پودر فلفل دلمه ای و کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب را در کاسه ی بزرگی مخلوط کنید. ماهی را به تکه های ۵/۲ سانتیمتری تقسیم کرده و در مایه مارینه بخوابانید. روی ظرف را پوشانیده و ۱ ساعت در یخچال نگاه دارید.

کباب پز را روشن کنید. ماهی، گوجه فرنگی و پیاز را یک درمیان به سیخ ها بکشید و ۱۰ دقـیقه روی شعله ی متوسط کباب کنید. در حین پخت مایه ی مارینه را روی مواد بمالید.

نوش جان!

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *